70 jaar H.C. de Rietvoorn

H.C de Rietvoorn bestaat 70 jaar, ter gelegenheid hiervan is de vereniging voornemens om enkele activiteiten te organiseren, in ieder geval gaan we een koppelwedstrijd houden en wel op 15 Augustus as., natuurlijk zal ook nu, aansluitend aan de wedstrijd, weer een barbeque gehouden worden.

Zoals de plannen nu zijn gaan we voor de wedstrijd zelf naar de Engelen-vaart bij Heerenveen en voor de barbeque natuurlijk naar ons clubcafe Ensing in Peize.

We zijn nog bezig met de verdere uitwerking hiervan zoals het vervoer en de eventuele kosten enz. Het is per slot van rekening een jubileum, dus zal de club ook het nodige bijdragen en misschien……..

Verder zullen we ook voor de jeugd iets organiseren, op de jaarvergadering werd er geopperd om naar een forellenvijver te gaan om daar een paar uurtjes te gaan vissen met de jeugd, hopende op genoeg belangstelling, want dit liet bij vorige gelegenheden nog wel eens te wensen over.

Ook dit avontuur moet het bestuur nog verder uitwerken want hiervoor zijn we, denk ik, enige vrijwilligers nodig, zelfs de datum moet nog bekend worden gemaakt maar we laten zo spoedig mogelijk wat van ons horen.

Het Bestuur.